Väduren
Håll dina negativa tankar borta. KRÄFTAN Det ser ut som om du kommer att synas och höras i ett större sammanhang den här veckan. Du har svårt för att sitta still och fladdrar från en idé till en annan, en arbetsuppgift till en annan. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Oxen
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Tvillingarna
Mer tid för dig själv är nyckeln, och efter att ha levt det goda livet kan du också behöva rena såväl kropp som själ. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Kräftan
Du gör nog klokt i att varva ner lite. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Din ekonomi kommer att börja bli starkare. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv.
Lejonet
Det verkar ge dig bästa glädjen. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Din ekonomi är mycket god. Du kan få god utdelning på en tidigare investering.
Jungfrun
Du kan göra en god affär i dag. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre. Man litar på din kompetens och har stora förväntningar på vad du ska kunna åstadkomma.
Vågen
Ekonomi Allting som rör pengar och ekonomi går trögt nu. Det kan vara ett brev eller mail som ger dig ny information i något där din tidigare analys kan visa sig vara fel. Din arbetsgrupp kan vara inbegripen i en maktkamp där ingen kommer att kunna vinna. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Skorpionen
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan också få svar på en del frågor du funderat över en längre tid genom att ta hjälp av en vän eller någon du litar på som inte finns på din arbetsplats.
Skytten
Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar.
Stenbocken
Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Människor har vant sig vid ditt kompetenta sätt att handla i olika situationer så de har slutat att tänka själva.
Vattumannen
Nu är inte rätta tiden för ändringar. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Att i det här läget försöka att överkontrollera situationen hjälper inte. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Fiskarna
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Du möter många som vill samarbeta med dig. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart.