Väduren
Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Var öppen för de möjligheter som kommer i din väg. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav.
Oxen
I dag har du faktiskt rätt. Den kan när som helst spela dig ett spratt. Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Detta gäller alla slag spel.
Tvillingarna
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Ekonomin blomstrar och du kommer säkert att lockas göra en del risktagande.
Kräftan
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Lejonet
Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Jungfrun
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Var noga med dina utgifter. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen.
Vågen
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Skorpionen
Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Skytten
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Du kan få god utdelning på en tidigare investering. Det fantastiska med samarbete är att ett plus ett blir tre.
Stenbocken
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket.
Vattumannen
Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Fiskarna
Inget kan vara längre ifrån sanningen. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.