Väduren
Hälsan bör blomstra i sundhet. Någon i din omgivning kan ha en dold agenda. Din arbetsgrupp kan vara inbegripen i en maktkamp där ingen kommer att kunna vinna. Du fungerar bäst under press under den här perioden och alla problem som dyker upp kan du lösa.
Oxen
Låt ditt mest generösa jag få styra dig nu. Vårda relationen med dina nära och kära. Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig.
Tvillingarna
Du orkar det mesta och faktiskt så klagar du inte heller. Var öppen för de möjligheter som kommer i din väg. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. Din ekonomi är stabil och inget anmärkningsvärt händer.
Kräftan
Bli inte förivrig till snabba resultat. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Andra kommer att uppskatta det du gör och du kan förvänta dig belöning i form av pengar, gåvor eller nya erbjudanden. Våga lita på dina medarbetare och se även deras kompetens.
Lejonet
Arbete Dina arbetsuppgifter kanske nu blir större än väntat. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Du kan göra en god affär. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Jungfrun
Var lite sparsam och frestas inte till någon större investering. Väg alla nackdelar mot fördelarna, det kan vara början på en ny karriär för dig. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Vågen
Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin.
Skorpionen
Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Inget händer vad gäller ekonomin. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning.
Skytten
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. Ingen förändring vad gäller ekonomin.
Stenbocken
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Vattumannen
Inget oväntat händer vad gäller ekonomin. Din ekonomi är mycket god. Det fantastiska med samarbete är att ett plus ett blir tre. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Fiskarna
Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. En del inköp du gjort grämer dig. Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek.