Väduren
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens.
Oxen
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Du behöver uppmärksamma någon av dina medarbetare som just nu upplever att du är snål med beröm. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen.
Tvillingarna
Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Kräftan
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. Ingen förändring vad gäller ekonomin.
Lejonet
Om du har planerat för en resa så ska du vara beredd att kunna lösa en del problem som kan dyka upp. Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga nu är att du handlar efter din övertygelse. det kan bero på att du har tankarna på annat håll och inte är tillräckligt fokuserad men det kan också bero på andras okoncentration.
Jungfrun
Trött säger stjärnorna att du kan känna dig men frisk. Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Dina instinkter är inte alltid rätt. Du fungerar bäst under press under den här perioden och alla problem som dyker upp kan du lösa.
Vågen
Den kan när som helst spela dig ett spratt. Detta gäller alla slag spel. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. En del inköp du gjort grämer dig.
Skorpionen
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Det verkar ge dig bästa glädjen. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster.
Skytten
Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Ekonomin är händelselös. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg. Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu.
Stenbocken
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. Fundera, dröm och reflektera. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga nu är att du handlar efter din övertygelse.
Vattumannen
Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Du väljer vilka du skall hjälpa och när du skall göra det. Bli inte förivrig till snabba resultat. Ge saker en chans att lösa sig av sig självt och backa undan från din medarbetare.
Fiskarna
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Väg alla nackdelar mot fördelarna, det kan vara början på en ny karriär för dig. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud.