Väduren
Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Låt ditt mest generösa jag få styra dig nu. Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter.
Oxen
Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud.
Tvillingarna
Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar.
Kräftan
Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen.
Lejonet
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Ekonomin är händelselös. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Jungfrun
När det gäller spel har du däremot knappast någon chans att vinna något. Modet behövs för att du ska kunna låta dina ledaregenskaper blomma fullt ut. Den obalans du upplevde i början av veckan verkar nu ha bytts till en helt ny målmedvetenhet. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Vågen
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Du behöver uppmärksamma någon av dina medarbetare som just nu upplever att du är snål med beröm. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen.
Skorpionen
Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar.
Skytten
Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. En del saker som händer är faktiskt inte riktade mot dig, du kanske bara råka ställa dig i vägen för att dina negativa tankat ibland för dig vid sidan av din egen väg. Du ser något viktigt som behöver förändras och kommer att få gehör för dina påpekanden.
Stenbocken
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg.
Vattumannen
Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Det verkar som om det är extra mycket att göra och nog kan du känna av stressen.
Fiskarna
I dag har du faktiskt rätt. Den kan när som helst spela dig ett spratt. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet.