Väduren
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Måste du ut och resa träffar du en del märkliga individer på din väg, och överraskningarna står som spön i backen.
Oxen
Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”.
Tvillingarna
Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.
Kräftan
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Vårda relationen med dina nära och kära. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.
Lejonet
Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Var uppmärksam på din intuition och dina känslor under veckan. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss.
Jungfrun
Bli medveten om dina svagheter och vänd dom till styrkor men bli också medveten om fördelarna med din motståndares argument. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten. Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll.
Vågen
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Nu är inte rätta tiden för ändringar. Vilken av dina möjligheter stämmer bäst överens med ditt norm och värdesystem? Vilken av dina val stämmer bäst överens med vad du vill prioritera i livet? Var försiktig med ekonomin. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna.
Skorpionen
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Skytten
Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Dina medarbetare kan behöva bli påminda om de gemensamma målen så att de kan bli uppmärksamma på vad som är deras uppgift. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.
Stenbocken
Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar.
Vattumannen
Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Det enda som kan stoppa dig nu är din rädsla för att misslyckas respektive misslyckas. Du kan få en oväntad utgift. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Fiskarna
Din ekonomi kommer att börja bli starkare. Inget oväntat händer vad gäller ekonomin. Det här är bara en tillfällig period och snart kommer du att ha mer att göra än du kanske bett om. Att veta skillnaden mellan vad som är de egna målen och vad som är sådant vi bestämmer oss för av rädsla för vad andra ska tycka och tänka.