Väduren
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Oxen
Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Ekonomin är händelselös. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg. Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu.
Tvillingarna
Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Kräftan
Du kommer att kunna nå stor framgång i ditt samarbete med andra genom att respektera och acceptera alla typer av olikheter du möter under den här perioden. KRÄFTAN Det ser ut som om du kommer att synas och höras i ett större sammanhang den här veckan. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Lejonet
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Jungfrun
Din ekonomi är inne i en positiv utveckling. Använd den här tiden till att lägga upp nya planer. Du kan göra en fördelaktig affär. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda.
Vågen
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. det kan bero på att du har tankarna på annat håll och inte är tillräckligt fokuserad men det kan också bero på andras okoncentration.
Skorpionen
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Din ekonomi är god och mer pengar kan vara på väg in. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Skytten
Ekonomi Allting som rör pengar och ekonomi går trögt nu. Du behöver motion och frisk luft. I dag har du faktiskt rätt. Ekonomi Var beredd på en del besvär idag.
Stenbocken
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Vårda relationen med dina nära och kära. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.
Vattumannen
Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. Dina kollegor förlitar sig till att du ska orka leverera det du har tagit på dig så många är beroende av din arbetsinsats. Man litar på din kompetens och har stora förväntningar på vad du ska kunna åstadkomma.
Fiskarna
Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. En del saker som händer är faktiskt inte riktade mot dig, du kanske bara råka ställa dig i vägen för att dina negativa tankat ibland för dig vid sidan av din egen väg. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat.