Väduren
Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. Du ser något viktigt som behöver förändras och kommer att få gehör för dina påpekanden. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. STENBOCKEN Du är en arbetshäst och det verkar som om du får fler och fler arbetsuppgifter på dina axlar.
Oxen
Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Du kan göra en god affär. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Tvillingarna
Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Att vilja bevara trygghet är ett djupt behov och inget du behöver skämmas över. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Inget oväntat händer vad gäller ekonomin.
Kräftan
Du möter många som vill samarbeta med dig. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Lejonet
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen.
Jungfrun
Din framgång ligger i din uppmärksamhet för detaljer. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. Andra kommer att uppskatta det du gör och du kan förvänta dig belöning i form av pengar, gåvor eller nya erbjudanden. Våga lita på dina medarbetare och se även deras kompetens.
Vågen
Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig. Din otålighet kan bli en hämsko på andras motivation, så ta det lugnt och låt saker få utveckla sig lite mer av sig själva. Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet.
Skorpionen
Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.
Skytten
Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Var öppen för de möjligheter som kommer i din väg. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav.
Stenbocken
Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Vattumannen
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Fiskarna
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Måste du ut och resa träffar du en del märkliga individer på din väg, och överraskningarna står som spön i backen. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Jungfrun reflekterar över sina mål och framtiden och Vattumannen söker balans och harmoni.