Väduren
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Oxen
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Tvillingarna
Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter. Din villighet att lära dig. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre.
Kräftan
Fundera, dröm och reflektera. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål. .
Lejonet
Nu är inte rätta tiden för ändringar. Fundera i så fall på att byta strategi från den du använt tidigare. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. I framtiden kan du få höra mycket beröm för din förmåga att arbeta metodiskt och målmedvetet.
Jungfrun
Håll dina negativa tankar borta. KRÄFTAN Det ser ut som om du kommer att synas och höras i ett större sammanhang den här veckan. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Vågen
Idag kanske du får ett gott råd i frågan. Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Inget kan vara längre ifrån sanningen.
Skorpionen
Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu. Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig. Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll. Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär.
Skytten
Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Stenbocken
Arbete Dina arbetsuppgifter kanske nu blir större än väntat. Fundera i så fall på att byta strategi från den du använt tidigare. Att i det här läget försöka att överkontrollera situationen hjälper inte. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Vattumannen
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv.
Fiskarna
Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar.