Väduren
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Oxen
Ekonomi Var beredd på en del besvär idag. Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Detta gäller alla slag spel. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland.
Tvillingarna
Idag kanske du får ett gott råd i frågan. Kanske har du haft känslor för denna person tidigare men nu känner du ingenting. Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs.
Kräftan
Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji Vam se postavljaju. Vågen behöver följa sin egen inre röst och Fiskarna kan nu skörda frukten av sitt tålamod. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Andra människor kan ge dig nya perspektiv och hjälpa dig att tänka annorlunda i en situation.
Lejonet
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin.
Jungfrun
Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Var noga med dina utgifter. Var uppmärksam på din intuition och dina känslor under veckan. Du kan komma att upptäcka att det finns fler som är villiga att ge dig stöd i dina önskningar än vad du tror.
Vågen
Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vårda relationen med dina nära och kära. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.
Skorpionen
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du.
Skytten
Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns.
Stenbocken
Det beror på att du gärna deltar i alla diskussioner som dyker upp. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Ingen förändring vad gäller ekonomin. Din ekonomi är god och stabil.
Vattumannen
Men det verkar som om du just nu inte är riktigt klar över hur du vill att framtiden ska se ut. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda. Låt inte dina egna begränsningar styra dig. Din otålighet kan bli en hämsko på andras motivation, så ta det lugnt och låt saker få utveckla sig lite mer av sig själva.
Fiskarna
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Inget kan vara längre ifrån sanningen.