Väduren
Håll dina negativa tankar borta. KRÄFTAN Det ser ut som om du kommer att synas och höras i ett större sammanhang den här veckan. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Oxen
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Tvillingarna
Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Kräftan
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv.
Lejonet
Det verkar ge dig bästa glädjen. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör. Jungfrun reflekterar över sina mål och framtiden och Vattumannen söker balans och harmoni.
Jungfrun
Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar. Du kan göra en god affär i dag. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare.
Vågen
Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Det kan vara ett brev eller mail som ger dig ny information i något där din tidigare analys kan visa sig vara fel. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Din arbetsgrupp kan vara inbegripen i en maktkamp där ingen kommer att kunna vinna.
Skorpionen
Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.
Skytten
Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Din framgång ligger i din uppmärksamhet för detaljer. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål.
Stenbocken
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Det verkar ge dig bästa glädjen. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster.
Vattumannen
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Ekonomin är händelselös. Bli klar över vad du själv kan styra över när det gäller din karriär och acceptera det som andra har större inflytande över.
Fiskarna
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens.