Väduren
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Det enda som kan stoppa dig nu är din rädsla för att misslyckas respektive misslyckas. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Oxen
Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. Det enda raka är att se till att utgifterna är så få som möjligt. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det är viktigt att du inte säger något förhastat för att du känner dig pressad.
Tvillingarna
Kanske har du haft känslor för denna person tidigare men nu känner du ingenting. Är du trött på att organisera saker och ting för andra så kommer rastlösheten absolut att stiga under veckan. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart.
Kräftan
Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Andra människor kan ge dig nya perspektiv och hjälpa dig att tänka annorlunda i en situation. Det verkar som om det är extra mycket att göra och nog kan du känna av stressen. Om du inte får gehör är det bättre att du finslipar och väntar på bättre tillfälle.
Lejonet
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör. Din ekonomi är god och stabil.
Jungfrun
Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar.
Vågen
Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Låt ditt mest generösa jag få styra dig nu. Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter.
Skorpionen
Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Din ekonomi kommer att börja bli starkare. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.
Skytten
Din framgång ligger i din uppmärksamhet för detaljer. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna.
Stenbocken
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva. Din ekonomi är god och stabil.
Vattumannen
Ekonomin är händelselös. Men det verkar som om du just nu inte är riktigt klar över hur du vill att framtiden ska se ut. Om du har planer på att under den här perioden genomföra några större förändringar är det bättre för dig att avvakta och vänta en tid. Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig.
Fiskarna
Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Du kommer att kunna nå stor framgång i ditt samarbete med andra genom att respektera och acceptera alla typer av olikheter du möter under den här perioden. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin.