Väduren
Arbete Dina arbetsuppgifter kanske nu blir större än väntat. Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Genom att använda din logik och din känsla för vad som är sant så kommer du få stöd ifrån andra, så tveka inte.
Oxen
Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone. Nu är inte rätta tiden för ändringar. Vilken av dina möjligheter stämmer bäst överens med ditt norm och värdesystem? Vilken av dina val stämmer bäst överens med vad du vill prioritera i livet? Var försiktig med ekonomin. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna.
Tvillingarna
Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji Vam se postavljaju. Vågen behöver följa sin egen inre röst och Fiskarna kan nu skörda frukten av sitt tålamod. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Kräftan
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Om du längtar efter att byta tjänst är det inte riktigt rätta tiden nu men du kan planera för ett framtida karriärlyft genom att utöka ditt kontaktnät. Du bör veta vad som är relevant i kritiken och vad som kanske handlar mer om allmänt missnöje.
Lejonet
Mängden information är inte den avgörande faktorn för att du ska kunna fatta ett beslut utan det är kvaliteten på informationen som är det viktiga. Var lite sparsam och frestas inte till någon större investering. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Jungfrun
Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster. Människor har vant sig vid ditt kompetenta sätt att handla i olika situationer så de har slutat att tänka själva. Du kan få god utdelning på en tidigare investering. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns.
Vågen
Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte. Det här är bara en tillfällig period och snart kommer du att ha mer att göra än du kanske bett om.
Skorpionen
Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Skytten
Om du hittar en där du vinner gör du vist i att hålla dig till den. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet. Var uppmärksam på din intuition och dina känslor under veckan.
Stenbocken
Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Vattumannen
Det är idag troligt att du blir nöjd med vad du köper trots den ringa eftertanken. Hälsan bör blomstra i sundhet. Det kan vara ett brev eller mail som ger dig ny information i något där din tidigare analys kan visa sig vara fel. Någon i din omgivning kan ha en dold agenda.
Fiskarna
Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra.