Väduren
Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat.
Oxen
Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Du väljer vilka du skall hjälpa och när du skall göra det. Bli inte förivrig till snabba resultat. Ge saker en chans att lösa sig av sig självt och backa undan från din medarbetare.
Tvillingarna
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du.
Kräftan
Mer tid för dig själv är nyckeln, och efter att ha levt det goda livet kan du också behöva rena såväl kropp som själ. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.
Lejonet
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Jungfrun
Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål. .
Vågen
Du kan göra en fördelaktig affär. Var rädd om dina nära och kära som just nu hjälper dig mer än du tror att också kunna vara din fulla potential som chef och ledare. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Skorpionen
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin.
Skytten
Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Om du agerar för snabbt är risken stor att du stressar fram ett beslut som inte gynnar någon och som du kan komma att ångra senare. Dina kollegor förlitar sig till att du ska orka leverera det du har tagit på dig så många är beroende av din arbetsinsats. Man litar på din kompetens och har stora förväntningar på vad du ska kunna åstadkomma.
Stenbocken
Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Du kan komma att upptäcka att det finns fler som är villiga att ge dig stöd i dina önskningar än vad du tror.
Vattumannen
Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Det enda raka är att se till att utgifterna är så få som möjligt. Det ser ut som om situationen har fått större proportioner därför att någon som är involverad förhindrar en lösning genom falsk stolthet och stressrelaterad envishet. Det är viktigt att du inte säger något förhastat för att du känner dig pressad.
Fiskarna
Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. FISKARNA Framtiden ser lovande ut men inte utan utmaningar. Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Det verkar som om det är extra mycket att göra och nog kan du känna av stressen.