Väduren
Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Du behöver vara deras hjälte och personifiera de normer och värderingar som behövs för att samarbetet ska vara harmoniskt. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.
Oxen
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Du möter många som vill samarbeta med dig. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart.
Tvillingarna
Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet.
Kräftan
Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster. Använd den här tiden till att lägga upp nya planer. Var rädd om dina nära och kära som just nu hjälper dig mer än du tror att också kunna vara din fulla potential som chef och ledare. De behöver någon som håller dem på rätt spår.
Lejonet
Om du har planer på att under den här perioden genomföra några större förändringar är det bättre för dig att avvakta och vänta en tid. Låt inte dina egna begränsningar styra dig. Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig. Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig.
Jungfrun
Morgonen kan dock kännas ovanligt jobbig. En vän tycks vilja köpa något som du har i din ägo. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs. Du kan få en oväntad utgift.
Vågen
Våga tro på din optimism och expandera. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Du har tålamodet att genomföra det du vill. Du har en god ekonomi och kan unna dig lite utsvävningar just nu.
Skorpionen
Din framgång ligger i din uppmärksamhet för detaljer. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna.
Skytten
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du kan göra en god affär. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig.
Stenbocken
Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu. Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig. Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll. Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär.
Vattumannen
Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Fiskarna
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.