Väduren
Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet.
Oxen
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Dela med dig av din kunskap, inspiration och arbetsglädje utan att ha förutfattade åsikter om hur du vill att andra människor ska reagera. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Tvillingarna
Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Måste du ut och resa träffar du en del märkliga individer på din väg, och överraskningarna står som spön i backen. Din ekonomi är mycket god. Jungfrun reflekterar över sina mål och framtiden och Vattumannen söker balans och harmoni.
Kräftan
Här måste du bara vara väldigt populär. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra.
Lejonet
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Jungfrun
Nu är inte rätta tiden för ändringar. Fundera i så fall på att byta strategi från den du använt tidigare. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. I framtiden kan du få höra mycket beröm för din förmåga att arbeta metodiskt och målmedvetet.
Vågen
Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar. Vågen staplar framgång på framgång och Stenbocken letar efter sina rätta mål.
Skorpionen
Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Var noga med dina utgifter. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.
Skytten
Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det är viktigt att du inte säger något förhastat för att du känner dig pressad. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Stenbocken
Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Det kan vara ett brev eller mail som ger dig ny information i något där din tidigare analys kan visa sig vara fel. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Din arbetsgrupp kan vara inbegripen i en maktkamp där ingen kommer att kunna vinna.
Vattumannen
Inget kan vara längre ifrån sanningen. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.
Fiskarna
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör. Din ekonomi är god och stabil.