Väduren
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Bli inte förivrig till snabba resultat. Andra kommer att uppskatta det du gör och du kan förvänta dig belöning i form av pengar, gåvor eller nya erbjudanden.
Oxen
Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen.
Tvillingarna
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Att i det här läget försöka att överkontrollera situationen hjälper inte. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Kräftan
Morgonen kan dock kännas ovanligt jobbig. Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs. Du har lätt för att få andra människor att lyssna på dig och ditt lugna sätt inger förtroende.
Lejonet
Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Du kommer att kunna nå stor framgång i ditt samarbete med andra genom att respektera och acceptera alla typer av olikheter du möter under den här perioden. Du kommer att göra framsteg i din personliga karriär därför att viktiga personer har sett din kompetens. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin.
Jungfrun
det kan bero på att du har tankarna på annat håll och inte är tillräckligt fokuserad men det kan också bero på andras okoncentration. Att veta skillnaden mellan vad som är de egna målen och vad som är sådant vi bestämmer oss för av rädsla för vad andra ska tycka och tänka. Det fantastiska med samarbete är att ett plus ett blir tre. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Vågen
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. Ingen förändring vad gäller ekonomin.
Skorpionen
När det gäller spel har du däremot knappast någon chans att vinna något. Modet behövs för att du ska kunna låta dina ledaregenskaper blomma fullt ut. Den obalans du upplevde i början av veckan verkar nu ha bytts till en helt ny målmedvetenhet. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Skytten
Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Var noga med dina utgifter. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.
Stenbocken
Du har ett bra samarbete bland dina medarbetare och arbetsmotivationen verkar vara hög. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Vattumannen
Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Fiskarna
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.