Väduren
Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra.
Oxen
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Bli inte förivrig till snabba resultat. Andra kommer att uppskatta det du gör och du kan förvänta dig belöning i form av pengar, gåvor eller nya erbjudanden.
Tvillingarna
Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig. Det händer mycket runtomkring dig och dina affärer och projekt accelererar.
Kräftan
Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje. Mer tid för dig själv är nyckeln, och efter att ha levt det goda livet kan du också behöva rena såväl kropp som själ. Den obalans du upplevde i början av veckan verkar nu ha bytts till en helt ny målmedvetenhet. Om du har placerat dig på en pedistal av allvarsamhet och seriositet så kan du upptäcka att du ganska snart ligger med näsan i backen.
Lejonet
Du möter många som vill samarbeta med dig. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Jungfrun
Andra kanske inte har funderat i samma banor som du och därför behövs en annorlunda synvinkel på frågan. Fundera, dröm och reflektera. Det blir inga bra resultat under tvång och faktum är att det enda som händer är att du som ledare förlorar ansiktet och förtroendet. Tacka din lyckliga stjärna för att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Vågen
Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Använd den här tiden till att lägga upp nya planer. Var rädd om dina nära och kära som just nu hjälper dig mer än du tror att också kunna vara din fulla potential som chef och ledare.
Skorpionen
Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Skytten
Det är idag troligt att du blir nöjd med vad du köper trots den ringa eftertanken. Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre. Du är inte ensam om de problem man kan stöta på som ledare och att dela erfarenheter med andra kollegor kan ibland ge mer än att läsa en bok eller lyssna på en föreläsning.
Stenbocken
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Vattumannen
Ekonomi Var beredd på en del besvär idag. Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Detta gäller alla slag spel. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland.
Fiskarna
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. FISKARNA Framtiden ser lovande ut men inte utan utmaningar. Andra människor kan ge dig nya perspektiv och hjälpa dig att tänka annorlunda i en situation.