Väduren
Mängden information är inte den avgörande faktorn för att du ska kunna fatta ett beslut utan det är kvaliteten på informationen som är det viktiga. Ett genombrott kan vara nära förestående i ditt liv med nya kontakter och nya projekt. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Det kan leda till stor framgång för dig om du nu passar på att röra dig mycket utanför din arbetsplats.
Oxen
Håll dina negativa tankar borta. Är det en tillfällig ”vapenvila” eller finns en annan agenda? Bara du kan veta. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Tvillingarna
Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.
Kräftan
Inga av de här framgångarna kommer gratis och du kommer behöva vara uppmärksam på alla detaljer för att behålla ditt goda rykte. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig. Det här är bara en tillfällig period och snart kommer du att ha mer att göra än du kanske bett om. Att veta skillnaden mellan vad som är de egna målen och vad som är sådant vi bestämmer oss för av rädsla för vad andra ska tycka och tänka.
Lejonet
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. Människor har vant sig vid ditt kompetenta sätt att handla i olika situationer så de har slutat att tänka själva. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns.
Jungfrun
Våga tro på din optimism och expandera. Dina medarbetare kan behöva bli påminda om de gemensamma målen så att de kan bli uppmärksamma på vad som är deras uppgift. Din ekonomi är stabil och inget anmärkningsvärt händer. Dina kollegor förlitar sig till att du ska orka leverera det du har tagit på dig så många är beroende av din arbetsinsats.
Vågen
Du behöver motion och frisk luft. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Du fungerar bäst under press under den här perioden och alla problem som dyker upp kan du lösa. Det ser ut som om situationen har fått större proportioner därför att någon som är involverad förhindrar en lösning genom falsk stolthet och stressrelaterad envishet.
Skorpionen
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Det lönar sig bäst för dig nu. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Skytten
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Bli medveten om dina svagheter och vänd dom till styrkor men bli också medveten om fördelarna med din motståndares argument. Inget händer vad gäller ekonomin.
Stenbocken
Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Det viktiga för dig i den här situationen är att du fortsätter att tänka klart och är medveten om de känslor som kan vara hindrande för en mer objektiv syn på vilka möjligheter som faktiskt finns. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen. De behöver någon som håller dem på rätt spår.
Vattumannen
Arbete Dina arbetsuppgifter kanske nu blir större än väntat. Om du blir besviken på människor som lovar runt men håller tunt, så går du in i en period när människor kanske lovar mycket, men där de faktiskt kan leverera. Du kan göra en god affär. Stå emot känslor av hopplöshet för den här perioden är bara tillfällig.
Fiskarna
Du behöver vara deras hjälte och personifiera de normer och värderingar som behövs för att samarbetet ska vara harmoniskt. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.