Väduren
Trött säger stjärnorna att du kan känna dig men frisk. Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare.
Oxen
Just nu är möjligheterna till extrainkomster särskilt goda. Det är idag troligt att du blir nöjd med vad du köper trots den ringa eftertanken. Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Hälsan bör blomstra i sundhet.
Tvillingarna
Våga tro på din optimism och expandera. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Du har tålamodet att genomföra det du vill. Du har en god ekonomi och kan unna dig lite utsvävningar just nu.
Kräftan
Kärlek Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Du väljer vilka du skall hjälpa och när du skall göra det. Skytten går en ljus framtid till mötes trots en del hinder och Vattumannen behöver lyssna på råd från någon med mer erfarenhet. Ge saker en chans att lösa sig av sig självt och backa undan från din medarbetare.
Lejonet
Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Jungfrun
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Att följa ett råd kan vara en god investering. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar.
Vågen
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Din ekonomi är god och mer pengar kan vara på väg in. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Skorpionen
Dina medarbetare är beroende av ditt lugn och ditt självförtroende och din optimism. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är.
Skytten
Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva. Det lönar sig bäst för dig nu. Du kan också få svar på en del frågor du funderat över en längre tid genom att ta hjälp av en vän eller någon du litar på som inte finns på din arbetsplats.
Stenbocken
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Du gör nog klokt i att varva ner lite. FISKARNA Framtiden ser lovande ut men inte utan utmaningar. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig.
Vattumannen
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. det kan bero på att du har tankarna på annat håll och inte är tillräckligt fokuserad men det kan också bero på andras okoncentration.
Fiskarna
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.