Väduren
Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer. Andra människor kan ge dig nya perspektiv och hjälpa dig att tänka annorlunda i en situation. Det verkar som om det är extra mycket att göra och nog kan du känna av stressen. Om du inte får gehör är det bättre att du finslipar och väntar på bättre tillfälle.
Oxen
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Inget händer vad gäller ekonomin. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning.
Tvillingarna
Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Ingen förändring vad gäller ekonomin. STENBOCKEN Du är en arbetshäst och det verkar som om du får fler och fler arbetsuppgifter på dina axlar.
Kräftan
Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.
Lejonet
Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig. Din ekonomi kan vara lite ansträngd så vänta med onödiga utgifter.
Jungfrun
Ekonomin är händelselös. Men det verkar som om du just nu inte är riktigt klar över hur du vill att framtiden ska se ut. Om du har planer på att under den här perioden genomföra några större förändringar är det bättre för dig att avvakta och vänta en tid. Gör dig av med arbetsuppgifter som legat och gnagt på dig.
Vågen
Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna. Den här tuffa perioden kommer att gå över och snart hittar du tillbaka till ditt arbetsflyt igen.
Skorpionen
Hälsa Hur du börjar dagen blir avgörande för hur ditt välbefinnande kommer att utveckla sig. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare.
Skytten
Trött säger stjärnorna att du kan känna dig men frisk. Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Vänner kan plötsligt dyka upp, eller så rör släktingar till det genom att vara onödigt provokativa. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare.
Stenbocken
Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Din villighet att lära dig. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig.
Vattumannen
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Din ekonomi är stabil och inget anmärkningsvärt händer. Du har en god ekonomi och kan unna dig lite utsvävningar just nu.
Fiskarna
Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet. Du ser något viktigt som behöver förändras och kommer att få gehör för dina påpekanden. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå.