Väduren
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Oxen
Hälsan bör blomstra i sundhet. Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Dina instinkter är inte alltid rätt. Du är inte ensam om de problem man kan stöta på som ledare och att dela erfarenheter med andra kollegor kan ibland ge mer än att läsa en bok eller lyssna på en föreläsning.
Tvillingarna
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Är det en tillfällig ”vapenvila” eller finns en annan agenda? Bara du kan veta. Du har tålamodet att genomföra det du vill. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Kräftan
Skytten går en ljus framtid till mötes trots en del hinder och Vattumannen behöver lyssna på råd från någon med mer erfarenhet. LEJONET Håll ihop din arbetsgrupp och se till att relationerna mellan dina medarbetare är harmoniska. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”.
Lejonet
Men blir dagen utan bråk får du vara nöjd. Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du vinner framgång just genom ditt så korrekta sätt att arbeta. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du.
Jungfrun
Att följa ett råd kan vara en god investering. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig. Det finns mycket som tyder på att du behöver anpassa dig till nya plikter, men du kan också få god hjälp av en släkting eller familjemedlem. Framgången finns bakom hörnet men du måste vara uthållig och bestämd.
Vågen
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Skorpionen
Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Dina medarbetare är beroende av ditt lugn och ditt självförtroende och din optimism. Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin. Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket.
Skytten
Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Ditt förtroende kapital är högt och många litar till din förmåga att få saker gjorda. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Stenbocken
Du gör nog klokt i att varva ner lite. Allt detta kan ha en dämpande effekt på humöret eftersom du sannolikt skulle vilja hålla låg profil och gå bort dig i en dröm- och fantasivärld där du kan hitta inspiration. Din ekonomi kommer att börja bli starkare. Lyssna på de råd du kan få från dina kollegor under den här perioden i en fråga men även utomstående personer kan säga saker som ger dig nya perspektiv.
Vattumannen
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. .
Fiskarna
Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Det enda som kan stoppa dig nu är din rädsla för att misslyckas respektive misslyckas. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.