Väduren
Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Din ekonomi är god och mer pengar kan vara på väg in. Du har ett bra samarbete bland dina medarbetare och arbetsmotivationen verkar vara hög.
Oxen
Du kommer att kunna nå stor framgång i ditt samarbete med andra genom att respektera och acceptera alla typer av olikheter du möter under den här perioden. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Du har svårt för att sitta still och fladdrar från en idé till en annan, en arbetsuppgift till en annan. Din ekonomi är god och du har stora chanser att öka på inkomsterna genom en del smarta affärer.
Tvillingarna
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin.
Kräftan
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan också få svar på en del frågor du funderat över en längre tid genom att ta hjälp av en vän eller någon du litar på som inte finns på din arbetsplats.
Lejonet
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. Fundera, dröm och reflektera. De har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga nu är att du handlar efter din övertygelse.
Jungfrun
Trött säger stjärnorna att du kan känna dig men frisk. Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Men ingen kan få dig att känna något som du inte själv vill. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Vågen
Ekonomi Var beredd på en del besvär idag. Relationer Du trotsar naturlagarna med din envishet. Detta gäller alla slag spel. Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland.
Skorpionen
Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Samtidigt kan man skönja en del oförutsägbara händelser, som i förlängningen vidgar utrymmet för innovation, experimenterande och förändring är goda. Använd den här tiden till att lägga upp nya planer. Var rädd om dina nära och kära som just nu hjälper dig mer än du tror att också kunna vara din fulla potential som chef och ledare.
Skytten
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg.
Stenbocken
Ibland har vi svårt för att erkänna för oss själva att vi inte kan eller vet allt. Du klarar dina kostnader men ska inte göra något obetänksamt inom ekonomin. Du har stora möjligheter att göra en riktigt god affär under den här perioden. .
Vattumannen
Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Genom att använda din logik och din känsla för vad som är sant så kommer du få stöd ifrån andra, så tveka inte. Du väljer vilka du skall hjälpa och när du skall göra det. LEJONET Håll ihop din arbetsgrupp och se till att relationerna mellan dina medarbetare är harmoniska.
Fiskarna
Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da Vam povere novu ulogu. Din ekonomi är inne i en expansiv fas och du har goda möjligheter att göra bra vinster. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. SKORPIONEN Det ser ut som om du har några avundsjuka kollegor som försöker göra livet surt för dig.