Väduren
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Inget händer vad gäller ekonomin. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning.
Oxen
Du har dessutom talets gåva vilket gör att du har lätt för att få andra människor att förstå vad det är du menar. Var noga med att basera dina teorier på verkligheten. Du kommer att lyckas så vila i den övertygelsen och var lugn men målmedveten. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar.
Tvillingarna
En del saker som händer är faktiskt inte riktade mot dig, du kanske bara råka ställa dig i vägen för att dina negativa tankat ibland för dig vid sidan av din egen väg. LEJONET Håll ihop din arbetsgrupp och se till att relationerna mellan dina medarbetare är harmoniska. Det händer mycket runtomkring dig och dina affärer och projekt accelererar. VÅGEN Nu ska du vara noga med att utvidga ditt kontaktnät.
Kräftan
När det gäller spel har du däremot knappast någon chans att vinna något. Modet behövs för att du ska kunna låta dina ledaregenskaper blomma fullt ut. Den obalans du upplevde i början av veckan verkar nu ha bytts till en helt ny målmedvetenhet. KRÄFTAN Du har mycket stress runt dig och det ser ut som om du har många bollar i luften.
Lejonet
Var försiktig med vad du gör i kärlek och gör inget som stör den kärlek du vill ha kvar ostörd. Du möter många som vill samarbeta med dig. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar.
Jungfrun
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Andra kanske inte har funderat i samma banor som du och därför behövs en annorlunda synvinkel på frågan. Om du har planerat för en resa så ska du vara beredd att kunna lösa en del problem som kan dyka upp. Var rädd om dina nära och kära för det är där du verkligen kan ladda dina batterier.
Vågen
Kärlek Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Men låt allt spel få vänta det blir bäst så. Det verkar ge dig bästa glädjen. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster.
Skorpionen
Mängden information är inte den avgörande faktorn för att du ska kunna fatta ett beslut utan det är kvaliteten på informationen som är det viktiga. Var lite sparsam och frestas inte till någon större investering. Var uppmärksam på om någon eller några försöker få dig att tvivla på dina mål. Men framgång kan också skapa lite förvirring.
Skytten
Just nu är möjligheterna till extrainkomster särskilt goda. Det är idag troligt att du blir nöjd med vad du köper trots den ringa eftertanken. Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Hälsan bör blomstra i sundhet.
Stenbocken
Du möter många som vill samarbeta med dig. Kontakter är viktiga för dig vid en investering. Just nu behöver dina medarbetare känna att du är deras stigfinnare och du behöver vara den som visar vägen. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Vattumannen
Den kan när som helst spela dig ett spratt. Detta gäller alla slag spel. Hälsa Idag har du särskilt lätt för att falla för onyttiga frestelser. En del inköp du gjort grämer dig.
Fiskarna
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du kan göra en god affär. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig.