Väduren
Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande nu desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Det verkar som om det är extra mycket att göra och nog kan du känna av stressen.
Oxen
Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det ser ut som om du kommer att kunna göra en bra affär där du kanske inte hade räknat med utdelning. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Det kommer att vända snabbt så försök at inte låta det gå ut över andra.
Tvillingarna
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. Ingen förändring vad gäller ekonomin.
Kräftan
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Förvänta dig inga förändringar vad gäller ekonomin.
Lejonet
Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Din villighet att lära dig. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss. Du ökar din kompetens och därmed också andras respekt för dig.
Jungfrun
Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg. Om du har planer på att under den här perioden genomföra några större förändringar är det bättre för dig att avvakta och vänta en tid. Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu. Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll.
Vågen
Det bästa du kan göra är att acceptera och gilla läget. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna. Du har ett bra flyt i arbetet och dina kollegor har respekt för ditt sätt att våga tänka utanför ramarna.
Skorpionen
Relationer Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta kontakt. Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen.
Skytten
Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Stenbocken
Din relation till en kär vän förbättras påtagligt och du finner lugn och harmoni. Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter.
Vattumannen
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. TVILLINGARNA Personer i din omgivning som är viktiga för dina karriärmöjligheter har uppmärksammat dig positivt och man pratar om dig.
Fiskarna
Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet. Din ekonomi kommer att börja bli starkare. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.