Väduren
En vän till dig tycker att du har det alldeles för rart i kärlek. Du kommer att kunna nå stor framgång i ditt samarbete med andra genom att respektera och acceptera alla typer av olikheter du möter under den här perioden. Du har svårt för att sitta still och fladdrar från en idé till en annan, en arbetsuppgift till en annan. En positiv förändring är på väg vad gäller ekonomin.
Oxen
Våga tro på din optimism och expandera. Under den här perioden kan du få ett erbjudande om ett nytt projekt eller en ny tjänst, rent utav. Du har tålamodet att genomföra det du vill. Du har en god ekonomi och kan unna dig lite utsvävningar just nu.
Tvillingarna
När det gäller spel har du däremot knappast någon chans att vinna något. Mer tid för dig själv är nyckeln, och efter att ha levt det goda livet kan du också behöva rena såväl kropp som själ. Väg alla nackdelar mot fördelarna, det kan vara början på en ny karriär för dig. Om du har placerat dig på en pedistal av allvarsamhet och seriositet så kan du upptäcka att du ganska snart ligger med näsan i backen.
Kräftan
Du gör nog klokt i att varva ner lite. Du ska vara vid god vigör och omtyckt är du. Skorpionen behöver samla mer kunskap inom ett område och Fiskarna samlar sig inför ett nödvändigt samtal. Vi tror ofta att mottaglighet är samma sak som passivitet eller ännu värre slöhet.
Lejonet
Inget oväntat händer vad gäller ekonomin. Din ekonomi är mycket god. Det fantastiska med samarbete är att ett plus ett blir tre. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Jungfrun
Det är idag troligt att du blir nöjd med vad du köper trots den ringa eftertanken. Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre. Du är inte ensam om de problem man kan stöta på som ledare och att dela erfarenheter med andra kollegor kan ibland ge mer än att läsa en bok eller lyssna på en föreläsning.
Vågen
I dag har du faktiskt rätt. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. Det här är en situation som inte är så allvarlig som den verkar, så desto större skäl att hålla huvudet kallt och inte rusa iväg.
Skorpionen
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva.
Skytten
Ta hjälp av någon utanför arbetet som kan hjälpa dig att se saken från nya håll. Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig. Om du får ett erbjudande om en ny tjänst eller andra arbetsuppgifter kan du vara helt trygg i att det innebär ett lyft för din karriär. Din ekonomi är i balans och du kan se en hel del nya möjligheter till investeringar.
Stenbocken
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Du kan få god utdelning på en tidigare investering. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Vattumannen
Nu är inte rätta tiden för ändringar. Fundera i så fall på att byta strategi från den du använt tidigare. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. I framtiden kan du få höra mycket beröm för din förmåga att arbeta metodiskt och målmedvetet.
Fiskarna
Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje. Låt inte det önskemålet gå ut över gruppens egentliga uppdrag. Försök att släppa sådant som inte kommer att leda någonvart. Din ekonomi är stabil och det finns inga tecken på nedgång men heller inga tecken på motsatsen.