Väduren
Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Att vilja bevara trygghet är ett djupt behov och inget du behöver skämmas över. Du är snabbtänkt och kommer att lösa några kniviga problem, bara så där. Skytten har myror i baken och behöver hitta balansen och Fiskarna kan räkna med en vecka där mycket händer.
Oxen
Dina medarbetare är beroende av ditt lugn och ditt självförtroende och din optimism. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Det ser ut som om du investerat en hel del energi på att en medarbetare ska förändra sig åt det håll du tycker. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är.
Tvillingarna
Så använd dig av din bästa diplomati nu i veckan. Krav visar att du litar på dina medarbetares kompetens och gör att de kan växa. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. En roll är kompensation för felaktiga tankar vi har om oss själva.
Kräftan
Kärlek Din inneboende fåfänga och stolthet kan idag ställa till problem. Att följa ett råd kan vara en god investering. Din ekonomi börjar stabilisera sig. Vågens styrka finns i att vara i nuet och Vattumannen kan äntligen släppa gamla surdegar.
Lejonet
Just nu är möjligheterna till extrainkomster särskilt goda. Det är målen dag för dag som gäller och inte de vackra visionerna. Din villighet att lära dig. Men kom ihåg att bra chefer skapar konflikter.
Jungfrun
Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Ekonomin är händelselös. Det kan vara så att du inte har tänkt igenom dina planer och behöver backa några steg. Om du funderar på at byta jobb kan det vara en alldeles utmärkt tid nu.
Vågen
Det bästa du kan göra är att acceptera och gilla läget. Det här verkar vara en person som du kan ha förtroende för och som kan komplettera dig på ett bra sätt. Du behöver hålla både huvudet och kroppen i trim för att kunna dra nytta av de möjligheter som kan komma att öppnas för dig. Våga lita på dina medarbetare och se även deras kompetens.
Skorpionen
Den här veckan kan bli dyrbar för dig så var snål med dina inköp. Du kan uppleva att en kollega försöker utnyttja dig men den här gången är det bättre om du agerar i tysthet för att hindra den här personen. Ge dem en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet.
Skytten
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Stenbocken
Du finner lösningar till nästan alla arbetsproblem. Allt som sägs under veckan kommer inte att uppfyllas, men det är viktigt att ha en vision att sträva efter. Din villighet att lära dig. När du bjuder in andra i dina planer kan du få nya fräscha infallsvinklar som gör dem ännu bättre.
Vattumannen
Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om för dem vad de ska göra. Är det en tillfällig ”vapenvila” eller finns en annan agenda? Bara du kan veta. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. Du har en god ekonomi och kan unna dig lite utsvävningar just nu.
Fiskarna
Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Du kommer att hinna med allt som behövs göras ändå. När vi förlorar vårt självförtroende är det lätt att vi också slutar att lita på andra. Du kan få ett erbjudande om en bra investering som har alla chanser att vara lyckosamt för dig.