Väduren
Men samtidigt vet du att du arbetar väl mycket ibland. Nu kan det vara så att du inte får de framgångar som du drömt om i din kärlek. Du orkar det mesta och faktiskt så klagar du inte heller. Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji.
Oxen
I dag har du faktiskt rätt. Den kan när som helst spela dig ett spratt. Du kan hamna i omständigheter som ligger utanför din kontroll men samtidigt är det kanske det du behöver för att hitta rätt väg i dina karriärmål. De som har mer erfarenhet än du kan verkligen vara till hjälp nu så försök inte att lura dig själv till att du tror mer än vad du vet.
Tvillingarna
Du kan få ett positivt besked om något som är viktigt för dig. Medberoende är inte samma sak som empati och ibland är det mest empatiska att släppa personer ur sitt liv och låta dem gå vidare. Ge insidan en chans under veckan som kommer. Din ekonomi är stabil och det finns utrymme för någon typ av riskplacering men bli inte för självsäker på ditt omdöme utan kolla lite fakta innan ändå.
Kräftan
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Även om några av dina medarbetare inte tycker som du så uppskattar de dig.
Lejonet
Det är viktigt att du är noga med hur du använder din tid och inte tar på dig för mycket. Det händer inte så mycket för karriärmässigt men det verkar som om du är nöjd med situationen som den är. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra. Den här veckan gör du bäst i att samla ihop dig och få allt det där nödvändiga undanstökat.
Jungfrun
Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap så får du lycka. Om du väntar tills tvivlet försvunnit kommer du aldrig att hoppa, för tvivlet håller dig tillbaka i en självuppfyllande profetia där verkligheten hela tiden kommer att bekräftat för dig att livet kan vara ”farligt”. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Om du känner att du blir irriterad är det bästa att du går undan så att du inte säger eller gör något du sedan får ångra.
Vågen
Du har all möjlighet till framgång bakom nästa hörn, så tvivla inte. Väg alla nackdelar mot fördelarna, det kan vara början på en ny karriär för dig. Under den här perioden är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Det verkar som om du just nu inte har så mycket stöd från dina kollegor utan måste arbeta efter ditt eget huvud.
Skorpionen
Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Dela med dig av din kompetens och håll inte inne med information för egen vinnings skull. Du kan göra en god affär. Du har blivit uppmärksammad av för dig viktiga personer och man pratar om dig som mycket duglig.
Skytten
När du ger dina medarbetare lite mer ansvar ger du dem en möjlighet att växa och utvecklas. Håll huvudet kallt och rid ut stormen. Du kan få god utdelning på en tidigare investering. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig.
Stenbocken
Dina medarbetare och dina kollegor kommer att njuta av den positiva energi som du på det viset utstrålar. Var försiktig med att lyssna för mycket på andra i ekonomiska frågor. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Bestäm dig för din strategi och gå sedan ut i världen och erövra.
Vattumannen
Du får känna på de första stegen under den här perioden och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Förhoppningar om större affärer eller att ett projekt skulle ge mer, har grusats. Det lönar sig bäst för dig nu. En kollega kan visa sin avundsjuka genom att tala illa om dig bakom ryggen på dig.
Fiskarna
Ekonomin blir bättre genom tidigare investeringar. Dina medarbetare kan behöva bli påminda om de gemensamma målen så att de kan bli uppmärksamma på vad som är deras uppgift. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Din ekonomi är stabil och inget oväntat händer.